Je culinair laten verwennen en het Phantasialand ontdekken.

In Phantasialand komen ook gasten die willen genieten volledig aan hun trekken. Zo is zondag extra plezierig! Met culinaire lekkernijen ontvoert het Phantasialand je op een reis naar verre landen en zorgt daar bovenop nog voor een prachtige dag met avontuur en sensatie in het park.

 

Wie dit jaar pasen op een bijzondere manier wil vieren, en zich eens goed wil laten verwennen, zit goed in Phantasialand. In de hotel restaurants geniet u van de paas-brunch of de paas-Jamboree om vervolgens veel plezier en avonturen te beleven in Phantasialand. Speciaal voor pasen heeft Phantasialand heel bijzondere buffets samen gesteld.

Samen met uw vrienden en familie kunt u lachen en genieten van het eten. Op zondag 4 en maandag 5 april 2010 beleven de gasten van Phantasialand voor het eerst het exclusieve brunch-aanbot: u smikkelt naar hartelust – en het beste: daarna bezoekt u Phantasialand! U beleeft onvergetelijke uren met veel avontuur, entertainment, actie en plezier. Prijswinnende attracties, vele nieuwigheden, buitengewone shows en nog vele andere verrassingen zorgen voor een prachtige dag in Phantasialand.

 

Jamboree

Het gastvrije restaurant ZAMBESI is een plaats van het pulserende leven. Overal vindt u vuurkorven uit donker staal, een vuurtje wakkert in de klei-overen en de geur

Jamboree  in restaurant Zambesi

van knapperig geBakken broodjes hangt in de lucht. Mooi uitgedoste eilanden met diverse kostelijkheden uit de Pan-Afrikaanse keuken – Europees met Afrikaanse accenten – strekken zich door het restaurant en door een live-cooking gedeelte laten de koks zien hoe deze exotische spijzen worden bereid.

 

Jamboree betekent Afrikaanse levensvreugde! Samen eten, lachen en gewoonweg genieten.

De gezelligheid, geweldige gastvrijheid en vruchten uit het land van de wilde savannes hebben dit doen ontstaan. Gerookte koedoe met bosbessensaus, struisvogel kebap, lentebok of tilapia in tomatensaus. De gasten beleven een smaak-safari door Afrika. Exotisch, fris, creatief en inspirerend.

Gemoedelijk en romantisch met zijn tweetjes of in een groep met vrienden of familie. De Jamboree zorgt voor een buitengewone smaakbelevenis. De kleine Afrika-gasten kunnen zich trouwens sterken aan een eigen kinderbuffet met veel lekkers. Daarnaast kunnen ze zich volledig uitleven met het ontdekken van het klimpad of in het Watato kindergedeelte. Natuurlijk verheugt ook het maskotje MOYO er zich op om met zijn kleine vriendjes te kunnen spelen.

 

 

Zondags Brunch

In het restaurant BAMBOO vertrekt u op een reis naar het verre oosten. Vogelkooien, lampions en Buddha-beeldjes wijzen de weg. Hier kunnen gasten zich latenZondagsbrunch in Bamboo vervoeren door een wereld vol van de fijnste kruiden en intensieve aroma’s. Dat betekend: Azië proeven, ruiken en genieten.

Curry, chili, kurkuma, safran – de Asiatische keuken is aanlokkelijk, aromatisch en gebaseerd op millenia oude keukentradities. De keukenexperts van Phantasialand koken met verse ingrediënten en exotische kruiden. Zo fijntjes gecombineerd, dat alleen al de bereiding een feest voor u zintuigen wordt. U kunt de koks live bezig zien met de wok. In de deels traditionele, maar ook deels Westersbeïnvloedde keuken valt veel te ontdekken. Sashimi van gebraden rundvlees, salade van zoete aardappelen en rietsuiker, stokvis tempura van de gril tamarinde,... Lekkernijen die niet alleen op de tong aanlokkelijk zijn.

Ook in Azië hebben de kleintjes een eigen buffet, met veel van hun lievelingsgerechten. De leuke draak PAULI en zijn vrienden van de circusschool spelen met de kleintjes in de bonte speelkamer, naast het restaurant.

 

Vanaf 11 april kunt u het hele seizoen genieten van de Eur-aziatische zondags-brunch in Restaurant BAMBOO of van de Afrikaanse Jamboree in Restaurant ZAMBESI met aansluitend een bezoek aan Phantasialand. Volwassenen vanaf 12 jaar betalen €33,50, kinderen van 4-11 jaar €13,50 en kinderen jonger dan 4 jaar worden van harte gratis uitgenodigd.


Bron en tekst: Phantasialand, Vertaling: André Bormans