Fans van de kinderserie 'Paw Patrol' kunnen vanaf 2019 hun hartje ophalen in Movie Park Germany. Daar zal namelijk een nieuwe themazone gewijd worden aan de popularie animatieserie.

De nieuwe zone ontstaat achter in het bestaande Nickland, tussen het restaurant en de ingang van de Rapid River 'Excalibur - Secrets of the Dark Forest'. Hier bevond zich tot afgelopen seizoen een klimtoestel  - dat zal verdwijnen - en enkele kleine attracties die in het nieuwe thema worden gestopt. Uiteraard komt er ook een volledig nieuwe attractie bij. Men koos voor een zogenaamde "Convoy Ride" van het merk Zamperla. Je kunt dit vergelijken met de bekende oldtimer baan, maar dan met vrachtwagens in plaats van oude auto's. 

Met "Adventure Bay" wordt er ook een bekende plaats uit de serie nagebouwd. Naast attracties voor de kleintjes en voor het hele gezin kun je hier straks ook je helden uit de serie ontmoeten en ermee op de foto gaan. Movie Park Germany en Nickelodeon geven beiden aan blij te zijn met deze uitbreiding van hun samenwerking. Voor beide organisaties is het een kans om het familiale aspect nog eens te benadrukken.

Tekst: © André Bormans - Pretparken.be // Foto: © Movie Park Germany // Bron: Movie Park Germany